Alueellisen yhteistyön ohjelmat Pohjoinen ja Botnia-Atlantica

 

EAY -ohjelmat toimivat yli rajojen

Ohjelmakauden 2014-2020 EAY (Euroopan alueellisen yhteistyön) -ohjelmat ovat parhaillaan valmisteilla.

EAY -ohjelmilla tuetaan rajat ylittävää, valtioiden välistä ja alueiden välistä yhteistyötä EU:n sisärajoilla.
Tavoitteena on saada ohjelmaesityksille komission hyväksyntä syksyllä 2014, jolloin ensimmäiset haut voitaisiin avata vuoden 2015 alussa.

Missä olemme aktiivisesti mukana

Keski-Pohjanmaa on alkavalla ohjelmakaudella 2014-2020 aktiivisesti mukana kahdessa rajat ylittävän yhteistyön ohjelmassa; Pohjoinen ja Botnia Atlantica.

INTERREG Pohjoinen 2014-2020

Pohjoinen-ohjelmalle valittujen temaattisten tavoitteiden sisältö vastaa hyvin Eurooppa 2020 -strategian ja osia EU:n Itämeren alueen strategian tavoitteista siten, että ohjelma kohdentaa osaamiseen, innovointiin ja elinkeinoelämän kehitykseen perustuvaan taloudelliseen kasvuun vihreämmässä ja resurssitehokkaammassa ympäristössä, joka edistää korkeampaa työllisyyttä sekä parempaa sosiaalista ja alueellista yhteenkuuluvuutta. Linkki ohjelman sivuille.

INTERREG Botnia-Atlantica 2014-2020

Ohjelmakaudella 2014-2020 Botnia-Atlantica-alue kattaa kolmessa maassa kuusi aluetta ja yhden kunnan.Suomessa siihen sisältyvät Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakunnat. Ruotsista ovat mukana Västerbottenin ja Västernorrlandin läänit sekä Nordanstigin kunta Gävleborgin läänissä. Norjasta Botnia-Atlantica-alueeseen kuuluu Nordland fylke. Linkki ohjelman sivuille.

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje