Ajankohtaista

 

1.04.2022

Keski-Pohjanmaan liitto hakee digitalisaation kehittäjää

 

Tehtävän sisältö

Keski-Pohjanmaan liitto hakee suunnittelijaa (digitalisaatiokehitys) määräaikaiseen työsuhteeseen 1.5. – 31.12.2022 väliseksi ajaksi maakunnallisen digitalisaatiokehityksen koordinointi- ja asiantuntijatehtäviin. Tehtävä voi jatkua myös tämän jälkeen meneillään olevan johtamis- ja hallintojärjestelmän uudistamisen jälkeen.

Työskentelet osana Keski-Pohjanmaan liiton suunnittelun asiantuntijatiimiä, joka vastaa maakunnan kehittämisen kokonaisuuden suunnittelusta ja digitaalisen kehittämisen koko elinkaaresta.

Päätehtävänäsi on toimia asiantuntijana maakunnan digitalisaatiokehityksen edistämiseksi ja laajakaistaverkkojen kehitystehtävien parissa. Muita työtehtäviäsi ovat ICT-hankkeiden asiantuntijatehtävät, tekoälyn ja tietotekniikan kehittämiseen liittyvät operointi- ja analyysitehtävät sekä maakunnan digitalisaation kehittämiseen liittyvien lausuntojen valmistelu.

Hakijalta odotamme

Suunnittelija (digitalisaatio) tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta digitalisaation edistämistä koskevista suunnittelu- tai kehittämistehtävistä sekä kokemusta ICT-hankkeisiin liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja tunnollisuutta sekä epävarmuuden sietokykyä. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisuosaamista, uusien asioiden omaksumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Luemme eduksi

Eduksi lasketaan aiempi kokemus laajemmista ICT-hankkeiden suunnittelu tai toteuttamistehtävistä ja hallinnoinnista sekä laajakaistarakentamisen edistämiseen ja järjestelmäsuunnitteluun liittyvistä suunnittelutehtävistä. Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen maakunnan tai muun aluehallinnon tehtävistä.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtäväkohtainen palkka on 3 500 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimittaa 22.4.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: Suunnittelija/digitalisaatio.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995

 

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje