Ajankohtaista

 

1.10.2021

Suunnittelija/kansainväliset asiat

 

Suunnittelija / kansainväliset asiat

Keski-Pohjanmaan liitto hakee kansainvälisten asioiden suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Kansainvälisten asioiden suunnittelijan keskeiset tehtävät ovat kansainvälisyyden edistäminen, kv-yhteistyöverkostot ja EU:n erillisohjelmien rahoituksen koordinointi sekä älykkään erikoistumisen strategian koordinaatiovastuu. Suunnittelijan tehtäviin kuuluu lisäksi osallistuminen alueelliseen TKI-verkostotyöhön sekä kulttuuri-, liikunta- ja matkailuasioiden kehittämiseen. Suunnittelija osallistuu myös järjestötyön sekä hyvinvoinnin ja osallisuuden kehittämiseen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta kansainvälisistä tehtävistä, hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällistä työotetta ja kykyä nähdä laaja-alaisesti kansainvälisyys osana maakunnan kehittämistä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus TKI-verkostoista ja strategiavalmistelusta. Ammatinhallinta edellyttää lisäkoulutusta, jatkuvaa tehtäväalakohtaisen tiedon ylläpitokoulutusta ja uuden tiedon hankintaa itsenäisesti.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 309 €/kk. Tehtävä täytetään 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Keski-Pohjanmaan maakuntahallitukselle ja toimitetaan ke 27.10.2021 klo 12:00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola.

Lisätietoja antavat:

yhteyspäällikkö Teppo Rekilä, puh. 040 686 1163

strategiapäällikkö Marita Mutka, puh. 040 773 4521 (11.10.2021 jälkeen)

hallintopäällikkö Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083 (11.10.2021 jälkeen)

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje