Viralliset ilmoitukset

 

14.06.2022

Talous- ja henkilöstösihteeri

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee talous- ja henkilöstösihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Talous- ja henkilöstösihteerin keskeiset tehtävät ovat:

  • liiton taloushallintoon liittyvät tehtävät (mm. laskujen asiatarkastus, laskutus, talousraportointi ja -seuranta, talousarvion ja tilinpäätöksen laadinnassa avustaminen)
  • osallistuminen EU:n ja kansallisten rakennerahastohankkeiden maksatustarkastuksiin sekä hankevarmennuksiin,
  • maksatustarkastajan sijaistaminen,
  • osallistuminen liiton henkilöstöasioiden valmisteluun.

Talous- ja henkilöstösihteerin tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa ammatillista koulutusta, kokemusta taloushallinnon tehtävistä, kokemusta henkilöstöhallinnon valmistelutehtävistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi lasketaan kokemus tilinpäätösten laadinnasta sekä EU:n ja kansallisten rakennerahastojen toiminnan tuntemus.

Ammatinhallinta edellyttää jatkuvaa alakohtaisen tiedon ylläpitokoulutusta, uuden tiedon hankintaa itsenäisesti, paineensietokykyä ja tehtävässä vaadittavaa tarkkuutta.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 286,09 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimittaa 24.7.2022 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: talous- ja henkilöstösihteeri.

Lisätietoja antavat:

  • maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995
  • hallintopäällikkö Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083 (aikavälillä 15.–17.6.2022)

Kokkola 14.6.2022

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje