Kansallinen rahoitus

 

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) rahoitus

Kansallinen AKKE-rahoitus

Valtioneuvosto on myöntänyt Keski-Pohjanmaan liitolle alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahaa maakunnan omaehtoiseen kehittämiseen sekä koronaepidemiasta palautumisen tueksi.

AKKE-hankkeet ovat pienimuotoisia ja ketterästi toteutettavia hankkeita, joiden tarkoitus on edistää etenkin Keski-Pohjanmaan maakuntaohjelman mukaista kehitystä. AKKE-rahoitus soveltuu hyvin esimerkiksi esiselvityshankkeiden ja kokeilujen toteuttamiseen tai laajempien hankekokonaisuuksien valmisteluun.

Rahoituksen hakeminen

Kansallista AKKE-rahoitusta haetaan Keski-Pohjanmaan liitosta täyttämällä hankehakemuslomake ja lähettämällä se Keski-Pohjanmaan liiton kirjaamon sähköpostiosoitteeseen. Hakemuksia otetaan vastaan ainoastaan avoinna oleviin hankehakuihin. Avoinna olevat haut näet tämän sivun alareunasta tai Viralliset ilmoitukset -osiosta.

Ennen rahoituksen hakemista tutustu alla olevaan ohjeeseen. Ohjetta sovelletaan ainoastaan 1.9.2021 jälkeen viranomaiselle jätettyihin hakemuksiin.

Lisätietoa rahoituksen hakemisesta antavat:

AKKE-rahoituksen haku

Kansallinen AKKE-rahoituksen määräraha omaehtoisen kehittämisen sekä koronaepidemian palautumisen tueksi on jaettu kokonaisuudessaan loppuvuodesta 2022 tulleiden hankehakemusten perusteella. Valmistelemme seuraavaa kansallisen AKKE-rahoituksen määrärahan alueellisiin innovaatioihin ja kokeiluihin hankehaun avaamista keväälle 2023.

Hankkeiden toteuttaminen

Hankkeiden toteuttamista ja maksatushakemusten jättämistä koskevat ohjeet löytyvät yllä olevasta AKKE-ohjeesta.

Lomakkeet maksatustuen hakemista varten: 

Rahoitukseen sovellettavat lait

Avoinna olevat haut

 

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje