Kansallinen rahoitus

 

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määräraha

Valtioneuvoston on myöntänyt Keski-Pohjanmaan liitolle alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahaa maakunnan omaehtoiseen kehittämiseen sekä koronaepidemian hoitoon. Rahoitettavat hankkeet valitaan hakukierrosten kautta. Avoinna olevista teemoista, hakemusten jättöpäivistä ja valintakriteereistä voitte lukea lisää hakukuulutuksista.

Tutustu alla oleviin ohjeisiin ja asiakirjoihin ennen hakemuksen jättämistä

Ohje Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) -rahoituksesta 

Hankehakemuslomake 

(Huom. yhteishankkeille ei ole erillistä määrämuotoista taustalomaketta. Osatoteuttajien kustannusarviot, rahoitussuunnitelmat ja roolit avataan liitteeksi tulevalla vapaamuotoisella hankesuunnitelmalla.)

Hakemuslomakkeen täyttöohje

Hankkeen maksatushakemuspohja 

Hankkeen seurantaraporttipohja 

Hankkeen työajanseurantapohja

Hankkeen pääkirjanavainpohja 

Kansallisella kehittämisrahoituksella toteutettavat hankkeet perustuvat lakiin alueiden kehittämisestä ja rakennerahastotoiminnan hallinnoinnista 7/2014, sekä lakiin alueiden kehittämisen ja rakennerahastohankkeiden rahoittamisesta 8/2014. Kehittämisrahoituksen toteutusta ohjeistetaan lakia tarkentavilla asetuksilla: valtioneuvoston asetus alueiden kehittämisestä ja rakennerahastotoiminnan hallinnoinnista 356/2014, valtioneuvoston asetus alueiden kehittämisen ja rakennerahastohankkeiden rahoittamisesta 357/2014 sekä valtioneuvoston asetus rakennerahastoista osarahoitettavien kustannusten tukikelpoisuudesta 358/2014 (tukikelpoisuusasetus).

Laki alueiden kehittämisestä ja rakennerahastotoiminnan hallinnoinnista 7/2014

Laki alueiden kehittämisen ja rakennerahastohankkeiden rahoittamisesta 8/2014

Valtioneuvoston asetus alueiden kehittämisestä ja rakennerahastotoiminnan hallinnoinnista 356/2014

Valtioneuvoston asetus alueiden kehittämisen ja rakennerahastohankkeiden rahoittamisesta 357/2014

Valtioneuvoston asetus rakennerahastoista osarahoitettavien kustannusten tukikelpoisuudesta 358/2014

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje