Keski-Pohjanmaan kansainvälistymisstrategia 2014-2020

 

 

Keski-Pohjanmaan kansainvälisyysstrategiatyö aloitettiin toukokuussa 2012. Työn pohjalla oli alueellinen tarve löytää kansainvälistä potentiaalia omaavat sisällöt maakunnasta ja tutkia, millaisia kansainvälisesti kiinnostavia asioita Keski-Pohjanmaalta voi tulevaisuudessa nousta.

Strategiatyötä ohjaamaan perustettiin keväällä 2012 kansainvälisyysstrategian ohjausryhmä, joka koostui alueen keskeisten organisaatioiden edustajista. Ohjausryhmä on tavannut säännöllisesti strategiaprosessin aikana ja tehnyt sisältöön liittyviä valintoja. Lisäksi työn etenemisestä päättämään valittiin pienempi projektiryhmä. Ohjausryhmän ja projektiryhmän kokoonpano on esitetty Keski-Pohjanmaan kansainvälisyysselvityksessä 2012. 

Keski-Pohjanmaan vahvuusalueita tavoitteineen on tässä strategiaosassa viety tarkemmalle tasolle ohjausryhmätyöskentelyn kautta. Tämä Keski-Pohjanmaan kansainvälistymisstrategia kokoaa yhteen keskeiset elementit, joilla keskipohjalaista kansainvälisyyttä ja kansainvälistymistä voidaan viedä eteenpäin ohjelmakaudella 2014-2020.

Kansainvälistymisstrategia 2014-2020

Kansainvälistymisstrategian SWOT-analyysi

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje