Keski-Pohjanmaan liiton hallitusohjelmatavoitteet 2023-2027

 

Tulevalla hallituskaudella korostuu laajasti erilaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin vastaaminen. Alueet, jotka kykenevät edistämään elinvoimaisuuttaan sekä kykenevät tunnistamaan, kestämään ja muuntautumaan alati lisääntyviin globaaleihin ja yhteiskunnallisiin rakenteellisiin muutoksiin, vahvistuvat ja säilyvät voittajina.

Keski-Pohjanmaan liitto näkee tärkeänä, että hallitusohjelma 2023-2027 on luonteeltaan strateginen ohjelma-asiakirja, joka ohjaa yhteiskunnallista toimintaa ja kehittymistä. Ohjelman toimeenpanosta ja operatiivisesta toiminnasta tulee sopia tarkemmin maakuntien liittojen ja keskushallinnon välisissä neuvotteluissa.

Tavoitteet tukevat toteutuessaan kestävällä tavalla Suomen alueellista kehitystä ja elinkeinojen toiminta- ja kilpailukykyä sekä lisäävät Keski-Pohjanmaan kansainvälistä näkyvyyttä ja vaikutusmahdollisuuksia.

Tästä pääset lukemaan hallitusohjelmatavoitteet 2023-2027 

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje