Matkailu

 

KESKI-POHJANMAAN MATKAILUSTRATEGIA JA TOIMEENPANOSUUNNITELMA 2021 - 2025

Keski-Pohjanmaan maakuntasuunnitelma, maakuntaohjelma, sekä vetovoimastrategia tunnistavat matkailun jo nyt olennaisena veto- ja pitovoiman tekijänä. Keski-Pohjanmaan matkailustrategian tavoitteena on tarkentaa sekä täydentää Keski-Pohjanmaan maakuntaohjelmassa asetettuja matkailun ja kulttuuritoimialojen kehittämistavoitteita. Strategia on tiiviin projektin lopputulos, joka tukee Keski-Pohjanmaan matkailukentän organisoitumista ja pitkäjänteistä tulevaisuuden suunnittelua.   

Keski-Pohjanmaan maakuntahallitus hyväksyi Keski-Pohjanmaan matkailustrategian kokouksessaan 14.12.2020, § 126. 

Maakuntahallitus hyväksyi kokouksessaan 14.3.2022 matkailustrategian toimeenpanosuunnitelman

 

Alta löydät linkkejä alueen matkailutarjontaan ja eri matkailuorganisaatioiden sivuille:

Outdoor active: Keski-Pohjanmaa Mereltä erämaahan - Keski-Pohjanmaalla on kaikkea! Sivustolta löydät mm. luontopolut, teemareitit ja kanoottiretket sekä  tietoa alueen kulttuurihistoriaalisesti merkittävät matkailukohteet.

Luontoon.fi: Salamanjärven kansallispuisto Vaella metsäpeuran jäljillä Peuran polulla ja kalasta taimenta kansallispuiston puhtaissa vesissä. Aisti metsäpeuran valtakunnan rauha ja tarkkaile kevääseen heräävän suon huumaa luontotornista. Kivikkoiset kankaat, laajat suot ja monipuoliset reitit tarjoavat unohtumattomia eräkokemuksia. Koirasalmi kämppäkartanoineen on portti koko perheen luontoelämyksiin.

Visit Kokkola Visit Kokkola on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluvan Kokkolan Matkailu Oy:n markkinointinimi. Yhtiö harjoittaa saaristoristeily- ja majoitustoimintaa sekä toimii kokoustilojen välittäjänä. Yhtiö on matkanjärjestäjä, joka kehittää, tuottaa, myy ja markkinoi alueen matkailupalveluita

Visit Kaustisen seutu Halsuan, Kaustisen, Lestijärven, Toholammin ja Vetelin matkailutarjonta

Elävän perinnön seutu - Kaustisen seudun matkailun edistämisen strategia 2024 - 2030

Visit Lestijärvi  

Toholampi: Matkailu

Kannus: Matkailu

Visit Keski-Pohjanmaa (sivustoa ei tällä hetkellä päivitetä) 

 

 

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje