Logot ja graafinen ohjeistus

 

Logot ja graafinen ohjeistus

"Tunnus sai nimekseen ’Merestä noussut’. Sen näkyvimmät muodot ovat selkeästi maantieteellisiä. Kuten tiedämme, koko maakuntamme alue on tätä merestä noussutta ja tuo alue lisääntyy hehtaareilla vuosi vuodelta.

Tunnuksen ylimpänä osana on aalto, joka symboloi maankohoamista, mutta myös voimaa, vahvuutta ja merenläheisyyttä. Kolme aaltoviivaa ovat mereen juoksevat joet, Lestijoki, Perhonjoki, Kalajoki. Aaltoviivoista alin, ruskeanharmaa, kuvastaa myös maata, maatyötä ja jalat maassa olevaa kansanosaa. Keskimmäinen vihreä aaltoviiva kuvaa luonnon vehreyttä, kasvua, maanviljelyä.

Ja lopuksi, koko tunnuksen perusmuoto voi myöskin kuvata viulun kaulaa, siis maakunnan vahvaa pelimanniperinnettä.”

Esa Tiainen, mainosgraafikko, kuvataiteilija

 

Näiltä sivuilta löydät Keski-Pohjanmaan liiton logot, sekä ohjeistuksen logojen käyttöön. Graafisen ohjeiston tarkoituksena on luoda Keski-Pohjanmaan liiton viestinnälle yhdenmukainen ilme. Logot ovat myös sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden käytettävissä. 

Graafinen ohjeistus

Logopaketti 

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje