Jäsenkunnat

 

Jäsenkunnat

Keski-Pohjanmaan liitolla on virallinen edunvalvonta-, aluekehitys- ja alueiden käytön suunnitteluvastuu maakunnan  alueella. 

Varsinaisia jäsenkuntia ovat: Kannus, Kokkola, Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli.

Keski-Pohjanmaan liitolla on osajäseniensä Kruunupyyn (Pietarsaaren seutukunta), Reisjärven (Nivala-Haapajärven seutukunta) sekä Kinnulan (Saarijärven-Viitasaaren seutukunta) alueella edunvalvontavastuu, mutta myös aluekehitystoiminnassaan liitto ottaa huomioon ja kantaa vastuuta osajäsenistään.

 

Lorem ipsum test

 

Linkit kuntien sivuille:

Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli, Kinnula, Kruunupyy, Reisjärvi

 

Helsingin Keskipohjalaiset ry

"Helsingin Keskipohjalaiset ry on perustettu 2.2.1950 toimimaan pääkaupunkiseudulla asuvien keskipohjalaisten yhdyslenkkinä, sillä perustajia yhdisti halu
ylläpitää yhteyksiä Keski-Pohjanmaalle ja kuulla ajantasaisia kuulumisia maakunnasta sekä ennenkaikkea tavata muita seudulta lähteneitä.
Perustamisen aikoihin Keskipohjanmaa maakuntana oli nykyistä laajempi, sillä silloin siihen kuuluivat kaikki Kala-, Lesti- ja Perhojokien valuma-alueiden kunnat.
Nykyisellään vaikka maakuntaliiton toimintasäde kattaa vain Lesti- ja Perhonjokilaakson niin siitä huolimatta yhdistyksemme pitää omana toiminta-alueenaan vanhaa historiallisen Keski-Pohjanmaan aluetta."

linkki Helsingin Keskipohjalaiset ry:n www-sivuille: https://helsinginkeskipohjalaiset.fi/

 

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje