Tilaisuudet

 
11
Syyskuu
2024

Kestävän matkailun valmennus syys- ja lokakuussa 2024

Tervetuloa mukaan Visit Finlandin kestävän matkailun STF-valmennuskokonaisuuksiin Kokkolassa ja Kaustisella syksyllä 2024!

Valmennus on suunnattu kaikille matkailun parissa toimiville yrityksille ja organisaatioille Keski-Pohjanmaalla ja lähialueilla ja on osallistujille maksuton.

Matkanjärjestäjien vaatimukset matkailuyrityksiä kohtaan kiristyvät jatkuvasti, ja vastuullisuus yltää myös syvemmälle aina markkinointiin ja alihankintaketjuihin asti. Myös matkailuinvestointien rahoitus vaatii osoituksen vastuullisuudesta. STF-merkki osoittaa niin sidosryhmille kuin matkailijoillekin, että yritys ottaa vastuullisuuden vakavasti.

Valmennus pureutuu STF-merkin suorittamiseen tehokkaasti ja laadukkaasti. Konkreettisesta, käytännönläheisestä opastuksesta vastaa Visit Finlandin akatemiavalmentaja Juho Ikonen.

Valmennukseen kuuluu kaksi lähipäivää, yksi syyskuussa ja yksi lokakuussa. Valmennukseen sisältyy lyhyt ennakkotehtävä, joten pääset helposti mukaan, vaikkei STF-ohjelma olisikaan ennestään tuttu. Valmennukset ovat olleet erittäin suosittuja, ja kaikki matkailutoimijat ovat valmennuksien aikana päässet merkittävästi etenemään STF-polulla.

Tarkempi ohjelma liitteenä. Paikkoja on rajatusti, joten mukaan kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian. Kutsua saa ja kannattaa jakaa myös eteenpäin!

1. koulutuspäivä Kokkolassa 11.9. tai Kaustisella 12.9. klo 9–16

2. koulutuspäivä Kokkolassa 16.10. tai Kaustisella 17.10. klo 9–16

Ilmoittautuminen

Valmennus järjestetään osana EU-rahoitteista Interreg SYSTOUR -hanketta, jonka tarkoituksena on edistää kestävää matkailua maaseutumaisilla alueilla.

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje