Viralliset ilmoitukset

 

1.06.2021

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahaa haettavana Keski-Pohjanmaan liitosta koronaepidemian hoitoon (haku päättyy 9.8.2021)

 

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahaa haettavana Keski-Pohjanmaan liitosta koronaepidemian hoitoon (haku päättyy 9.8.2021)

 

Alkaa: 1.6.2021
Päättyy: 9.8.2021

Keski-Pohjanmaalla on haettavana Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) rahoitusta alla kuvattuihin teemoihin. Määräraha sopii luonteensa vuoksi hyvin ketteriin kokeiluhankkeisiin, joilla etsitään uusia ratkaisuja tai valmistellaan isompia hankekokonaisuuksia tai kehitysprosesseja.

Jaettavissa oleva rahoitus on yhteensä 243 000 euroa. Hankkeille myönnettävä tuki on enintään 50 000 euroa. Hankkeelle myönnettävä tuki on korkeintaan 80 % hankkeen kokonaiskustannuksista.

Hakemuksen yhteydessä tulee toimittaa rahoittamisen edellytyksenä olevat liitteet (linkki hakemukseen, tarkempaan täyttöohjeeseen sekä tarvittaviin liitteisiin on tämän ilmoituksen lopussa).

Hankkeiden kesto on enintään 2 vuotta ja hankkeiden on päätyttävä 31.12.2023 mennessä.

Tullakseen rahoitetuksi, hankkeiden ja niiden kustannusten tulee olla niiden käyttöä ohjaavien lakien mukainen (https://www.keski-pohjanmaa.fi/kansallinen-rahoitus.html).

Keski-Pohjanmaan liitto ei voi myöntää tukea yksittäiselle yritykselle sen liiketoiminnan kehittämiseen.

Hakijan on kuvatta hakemuksella, että edistääkö hanke suoraan tai välillisesti elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä tai työllisyyttä vai edistääkö se osaamiseen ja innovaatioihin perustuvaa elinkeinorakenteen uudistumista ja kuinka se tätä tekee. Hankkeiden tulee olla alueellisen koronaselviytymissuunnitelman painopisteiden mukaisia.

Hakuilmoitus tässä

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje