Viralliset ilmoitukset

 

7.06.2023

EAKR-rahoituksen haku (toimintalinja 3) on avattu 6.6.2023

 

Keski-Suomen ELY-keskuksessa on haettavana Keski-Pohjanmaalle rahoitusta tuotannollisten pk-yritysten ja matkailuyritysten toimintaedellytyksiä edistäviin tieliikenteen sekä kävelyn ja pyöräilyn (kevyen liikenteen) kehittämis- ja investointihankkeisiin. Rahoitusta myönnetään Suomen rakennerahasto-ohjelmasta Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027. 

Toimintalinja, 3 Saavutettavampi Suomi, Erityistavoitteessa 3.1 tehtävissä varsinaisissa infrastruktuuri-investoinneissa keskitytään strategisiin yleiseen tieverkkoon kytkeytyviin tieliikenteen sekä kävelyn ja pyöräilyn investointeihin, joiden keskeisenä tavoitteena on edistää tuotannollisen pk-yritystoiminnan sekä matkailuyritysten toimintaedellytyksiä ja samalla vähentää niiden liikkumis- ja kuljetustarpeesta aiheutuvia haittoja ympäristölle. Hankkeet voivat olla luonteeltaan paikallisia tai ne voivat ratkaista laajempaa aluetta koskevan liikenteellisen pullonkaulan tai liikenneturvallisuuteen liittyvän ongelmakohdan. Hankkeiden tulee osaltaan myötävaikuttaa siihen, että liikenteen aiheuttamien hiilidioksidipäästöjen määrä vähenisi EU-tason tavoitteen mukaisesti 90 % vuoteen 2050 mennessä.  

Lisätietoa ja hakeminen: https://eura2021.fi/hakuilmoitukset/hakuilmoitus/118a37fd-08ab-4263-a519-e9d5c83590a7/

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje