Viralliset ilmoitukset

 

13.03.2023

EU:n ohjelmakauden 2021–2027 Keski-Pohjanmaan avoinna olevaan EAKR-hakuun lisäyksenä ylimaakunnallisten hankkeiden haku

 

Hakuaika 13.3.2023–29.3.2023

Keski-Pohjanmaan liiton auki olevan EAKR haun rinnalle on avattu ylimaakunnallisille hankkeille oma hakuilmoitus, jossa haettavana toimintalinja 1. Innovatiivinen Suomi ja erityistavoite 1.2. Digitalisaation etujen hyödyntäminen kansalaisten, yritysten ja julkishallinnon hyväksi. Ohjelmalla tavoitellaan digitalisaatioon, datatalouteen ja teknologisiin murroksiin liittyvien liiketoimintamahdollisuuksien kattavaa hyödyntämistä. Digitaalisuutta edistävien TKI- tulosten käyttöönotto ja skaalautuminen ovat keskeisiä liiketoiminnan kasvun mahdollistamiseksi.

Haussa ei ole käytössä erikseen määriteltyjä hakuteemoja, vaan rahoitettavien hankkeiden tulee olla Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027-rakennerahasto-ohjelman mukaisia. Lisäksi rahoitettavien hankkeiden tulee edistää Keski-Pohjanmaan maakuntaohjelman 2022–2025 ja sitä täydentävien, hakuhetkellä voimassa olevien erillisstrategioiden tavoitteita. 

Hakuilmoitus 

Hakuinfon materiaali

 

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje