Viralliset ilmoitukset

 

23.08.2023

Ohjelmakoordinaattori

 

Keski-Pohjanmaan liitto hakee ohjelmakoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjelmakoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) ja sen sihteeristön toiminnan valmistelu ja kokousten sihteerin tehtävät, EU-rakennerahastovarojen koordinaatio- ja asiantuntijatehtävät, EU-ohjelmakauden vaikuttavuuden arviointiin, valmisteluun ja koordinaatioon liittyvät maakunnan valmistelutyöt, hankkeiden vaikuttavuuden arviointi, aluekehittämiseen ja rakennerahastotoimintaan liittyvä tiedottaminen sekä osallistuminen alueelliseen kehittämisohjelmien tiedontuotantoon.

Ohjelmakoordinaattorin tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä tarvitaan kokemusta aikaisemmasta menestyksellisestä projektinhallinta- ja asiantuntijatyöstä. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kielen taitoa. 

Eduksi lasketaan kokemus ja tietämys EU:n ohjelmakauden sisällöstä, aluekehittämisestä sekä aikaisempi kokemus julkisrahoitteisista kehittämishankkeista. Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä suunnitella ja toimeenpanna hallinnollisia päätöksentekoprosesseja, kykyä suunnitella ja toimeenpanna vaikuttavaa ohjelmatyötä sekä tehtävässä tarvittavaa itsenäistä työotetta. 

Ohjelmakoordinaattorin tehtäväkohtainen palkka on 3 500 eur/kk. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan maakuntahallitukselle 20.9.2023 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen 

kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995, jyrki.kaiponen@keski-pohjanmaa.fi

suunnittelujohtaja Leena Vilkuna, puh. 040 128 1345, leena.vilkuna@keski-pohjanmaa.fi

 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje