EU-rahoitus, ohjelmakausi 2021-2027

 

Ajankohtaista

Rahoituksen hakeminen Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 -ohjelmasta

Alue- ja rakennepolitiikan tavoitteena on tasata  alueiden välisiä kehitys- ja hyvinvointieroja ja varmistaa Euroopan unionin ja sen jäsenmaiden kestävä kasvu ja kilpailukyky. Alue- ja rakennepolitiikan ohjelmakausi 2021–2027 tuo merkittäviä resursseja toteuttaa Suomen pitkän aikavälin kasvun ja uudistumisen tavoitteita.

Ohjelma tähtää alueiden elinkeinorakenteen uudistamiseen, työllisyyden ja osaamisen parantamiseen sekä osallisuuden lisäämiseen. Rahoitus tulee kolmesta toisiaan täydentävästä rahastosta Euroopan sosiaalirahastosta (ESR+), Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) ja Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF).

Rahoitusta haetaan sähköisen EURA2021-järjestelmän kautta. Järjestelmä ohjaa ja neuvoo hakuprosessissa. Huolella täytetty hakemus helpottaa ja ohjaa myös hankkeen toteutusvaihetta kiinnittäen toteuttajan huomion hanketyön kannalta olennaisimpiin kysymyksiin.

Hakuohjeita löytyy myös Rakennerahasto.fi-sivustolta.

Keski-Pohjanmaan liiton hakuja koskevat erityispiirteet kuvataan julkaistavissa hakuilmoituksissa. Linkit hakuilmoituksiin tulevat näille sivuille hakujen avautuessa.

Keski-Pohjanmaan liiton järjestämät uutta ohjelmakautta koskevat koulutukset

Lisätietoja antavat

  • Elinvoimajohtaja Teppo Rekilä, p. 040 686 1163
  • Aluekehityssuunnittelija Stefan Rannanpää, p. 040 861 0063
  • etunimi.sukunimi@keski-pohjanmaa.fi

 

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje