Viralliset ilmoitukset

 

1.06.2021

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahaa haettavana Keski-Pohjanmaan liitosta maakunnan omaehtoiseen kehittämiseen vuonna 2021 (jatkuva haku)

Keski-Pohjanmaalla on haettavana Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) rahoitusta hallituksen aluekehittämispäätöstä ja maakuntaohjelmien toimeenpanoa edistäviin kohteisiin. Määräraha sopii luonteensa vuoksi hyvin selvityksiin (...)
 

1.06.2021

Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahaa haettavana Keski-Pohjanmaan liitosta koronaepidemian hoitoon (haku päättyy 9.8.2021)

Keski-Pohjanmaalla on haettavana Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) rahoitusta alla kuvattuihin teemoihin. Määräraha sopii luonteensa vuoksi hyvin ketteriin kokeiluhankkeisiin, joilla etsitään uusia ratkaisuja tai (...)
 

7.05.2021

EAKR-hakuaikaa jatkettu

Keski-Pohjanmaan liitto jatkaa 7.5. päättyväksi ilmoitetun EAKR-haun päättymisaikaa 10.5.2021 asti.
 

16.03.2021

REACT-EU-rahoitusta haettavana Keski-Pohjanmaan liitosta (EAKR)

Keski-Pohjanmaalla on haettavana 1,493 miljoonan euron edestä Euroopan aluekehitysrahaston rahoitusta (EAKR) REACT-EU-rahoitusvälineen kautta. Kyseisellä rahoituksella tuetaan alueita koronakriisin aiheuttamien vahinkojen korjaamisessa ja (...)
 

9.03.2021

Avustusta tuulivoimarakentamisen tueksi

Kunnat voivat hakea ympäristöministeriöltä avustusta tuulivoimarakentamista ohjaavaan kaavoitukseen, luvitukseen sekä niihin liittyviin selvityksiin. Avustusta tuulivoimarakentamiseen on mahdollista hakea 6.4. saakka.
 
 
 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua verkkosivustolla hyväksyt, että tallennamme ja hyödynnämme laitteesi evästeitä. Lisätietoja

 
Sulje